ΕΠΙΛΕΞΤΕ E-SHOP: 

free ship

atokes icon

 
 
 
 
 
 
 
Τηλ.παραγγελίες: 213.0358786 -Δευτέρα - Παρασκευή: 11:00 - 15:00 
 
 x 

Εταιρεία & προϊόντα

Σας καλοσωρίζουμε στο woodenwatch.gr!

Tα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή και διάθεση ξύλινων χειροποίητων προϊόντων και άλλων αξεσουάρ, δίνοντας έμφαση στα φυσικά υλικά.

Αφουγκραζόμενοι συνεχώς τις τάσεις της μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διαλέγουμε και φέρνουμε για εσάς, πρωτότυπα, ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, τα οποία μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εχοντας ήδη αποκτήσει πιστούς πελάτες και οπαδούς των ξύλινων και χειροποίητων προϊόντων και αξεσουάρ μας, συνεχίζουμε με στόχο πάντα την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ξύλινα γυαλιά ηλίου, δερμάτινες τσάντες  και φυσικά τα τόσο ιδιαίτερα ξύλινα ρολόγια μας.

Όλα τα ξύλινα προϊόντα που θα βρείτε εδώ, είναι υποαλλεργικά, κατασκευασμένα από 100% φυσικό ξύλο, χωρίς χημικά ή άλλες τοξικές ουσίες.Τα ξύλινα ρολόγια, διαθέτουν την αξιοπιστία των τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμών Quartz, της Ιαπωνικής Miyota και συνοδεύονται από εγγύηση διάρκειας ενός (1) έτους.

Επιπλέον,οι φακοί των ξύλινων γυαλιών ηλίου, είναι πιστοποιημένοι, φέρουν σήμανση CE με προστασία UV 400 και πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και κανονισμούς ασφαλείας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεση σας, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του woodenwatch.gr

 

Επιστολή Ειδήσεων

Προσθέστε το email σας στην λίστα μας, για νέα και προσφορές !